Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Поради фудблогера щодо приготування рисової піци
Рецепти

Поради фудблогера щодо приготування рисової піци

Безглютенова піца: смачна та корисна альтернатива

На сторінці Julia | recetas consejos з’явилося нове відео з цікавим і простим рецептом безглютенової піци, яка не поступається за смаком звичайній борошняній.

Інгредієнти

Варений рис
400 г
Яйця
3 шт.
Вода
50 мл
Твердий сир
50 г
Сіль
Чорний перець
Куряча грудка
1 шт.
Цибуля
Зелена цибуля
Томатне пюре
Сир моцарела
150 г

Приготування:

  • У блендері змішайте варений рис, яйця, воду та твердий сир.
  • Перебийте все до однорідної маси.
  • Викладіть масу на підготовлену форму.
  • Поставте в духовку на 200 °C протягом 20 хвилин.
  • Наріжте курячу грудку і підсмажте на сковороді з цибулею.
  • Додайте до курки томатне пюре і тушкуйте 5 хвилин.
  • Достаньте запечену рисову основу з духовки, посипте куркою в томаті та тертою моцарелою.
  • Поставте у духовку до розплавлення сиру.
  • Прикрасьте зеленою цибулею.

Поради:

Кількість яєць залежить від розміру – спочатку спробуйте 3 шт. і, за необхідності, додайте ще одне.

Ця безглютенова піца готується швидко та легко, а томатна курочка додає незабутній смак. Ви захочете приготувати її ще не один раз.

Цитата автора:

“Безглютенова піца – смачна та корисна альтернатива звичайній борошняній.”

Висновок автора:

Безглютенова піца – це смачна та здорова альтернатива традиційній піці з борошна. Вона проста у приготуванні і має неперевершений смак. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь безглютеновою піцою в будь-який час!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.