Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт ароматних часникових пампушок для супу борщу
Рецепти

Рецепт ароматних часникових пампушок для супу борщу

Спробуйте приготувати традиційну українську випічку, рецепт якої походить від часів козацької доби.

На сторінці bude_smachno_razom показали, як зробити пухкі та ароматні пампушки з часником.

Інгредієнти

– Молоко: 300 мл
– Свіжі дріжджі: 20 г
– Цукор: 2 ст. л
– Яйця: 2 шт.
– Олія: 2 ст.л
– Сіль: 1 ч.л
– Борошно: 600 г
– Кріп: 1 пучок
– Часник: 3 зубчики

Приготування:

1. В тепле молоко додайте дріжджі, цукор, яйця, олію. Частинами додайте просіяне борошно та сіль і замісіть тісто.
2. Вимішуйте тісто близько 10 хвилин, поки воно не припинить липнути до рук. Потім залиште його на годину.
3. Далі змастіть руки олією і розділіть тісто на однакові частини. Сформуйте пампушки та викладіть у форму з пергаментом.
4. Змастіть пампушки яйцем.
5. Розігрійте духовку до 180°C приблизно 30 хвилин.
6. Для змащування пампушок часник пропустіть через прес, додайте дрібно нарізаний кріп, олію, та сіль. Гарно все перемішайте.
7. Полийте пампушки заправкою з часнику, поки вони гарячі.

Смачного!

“Пампушки з часником – це традиційна українська випічка. Перші згадки про пампушки можна знайти у козацьких літописах.” – bude_smachno_razom.

Ці пампушки будуть фантастично смакувати з домашнім борщем та українським сальцем.

Читайте також: [назва статті] – автор сайту.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.