Спробуйте приготувати традиційну українську випічку, рецепт якої походить від часів козацької доби.
На сторінці bude_smachno_razom показали, як зробити пухкі та ароматні пампушки з часником.
Інгредієнти
– Молоко: 300 мл
– Свіжі дріжджі: 20 г
– Цукор: 2 ст. л
– Яйця: 2 шт.
– Олія: 2 ст.л
– Сіль: 1 ч.л
– Борошно: 600 г
– Кріп: 1 пучок
– Часник: 3 зубчики
Приготування:
1. В тепле молоко додайте дріжджі, цукор, яйця, олію. Частинами додайте просіяне борошно та сіль і замісіть тісто.
2. Вимішуйте тісто близько 10 хвилин, поки воно не припинить липнути до рук. Потім залиште його на годину.
3. Далі змастіть руки олією і розділіть тісто на однакові частини. Сформуйте пампушки та викладіть у форму з пергаментом.
4. Змастіть пампушки яйцем.
5. Розігрійте духовку до 180°C приблизно 30 хвилин.
6. Для змащування пампушок часник пропустіть через прес, додайте дрібно нарізаний кріп, олію, та сіль. Гарно все перемішайте.
7. Полийте пампушки заправкою з часнику, поки вони гарячі.
Смачного!
“Пампушки з часником – це традиційна українська випічка. Перші згадки про пампушки можна знайти у козацьких літописах.” – bude_smachno_razom.
Ці пампушки будуть фантастично смакувати з домашнім борщем та українським сальцем.
Читайте також: [назва статті] – автор сайту.
Джерело: tsn.ua