Чудова холодна закуска для повсякденного та святкового столу
Цей паштет є ідеальною холодною закускою, яка підійде як для повсякденного, так і святкового столу. Навіть ті, хто не вміють готувати, зможуть легко приготувати цю страву.
Інгредієнти:
- 4 шт. яєць
- 50 г волоських горіхів (очищених)
- 250 г цибулі ріпчастої
- 30 г вершкового масла
- 30 г олії
- 2 зубчики часнику
- 0,5 ч. л. солі
- перець чорний мелений за смаком
Інструкції:
- Варіть яйця до стану крутого варення. Очистіть та охолодіть.
- Очистіть та наріжте цибулю ріпчасту на кубики. Обсмажте цибулю на сковороді з олією та вершковим маслом до золотистого кольору.
- Очистіть волоські горіхи від шкаралупи та перегородок.
- У чашу блендера додайте нарізані яйця, обсмажену цибулю, ядра волоських горіхів, подрібнені зубчики часнику, перець та сіль. Зблендуйте до однорідної маси.
- Викладіть готовий паштет із блендера на скибочки хліба за допомогою кулінарного шприца.
Поради:
- Паштет можна використовувати як начинку для тарталеток або намазу для бутербродів.
Висновок
Цей паштет є прекрасною холодною закускою, яка легко готується навіть для тих, хто не вміє готувати. Він стане чудовим додатком до будь-якого столу, як для повсякденного, так і святкового заходу. Спробуйте його приготувати і насолоджуйтесь його неперевершеним смаком!
Джерело: tsn.ua