Як приготувати дієтичну паску від Лілії Цвіт
Якщо ви дотримуєтеся певних правил харчування, спробуйте приготувати дієтичну паску за рецептом відомої української кулінарки Лілії Цвіт. Головною відмінністю дієтичних пасок від класичних є те, що в перших міститься менше калорій, жирів і цукру. Наприклад, Лілія Цвіт пропонує взяти стевію та рисове борошно, щоб зробити великодню випічку кориснішою.
Інгредієнти
- банан – 2 шт.
- курячі яйця – 4 шт.
- какао-порошок – 4 ч. ложки
- стевія – 8 ч. ложок
- рисове борошно – 4 ст. ложки
- розпушувач – 2 ч. ложки
- родзинки – 100 г
- цедра лимона – 1 ст. ложка
- чорний шоколад – 100 г
- вершки 33% – 100 мл
Приготування
- Покладіть до миски нарізані банани, додайте яйця, стевію, рисове борошно, розпушувач і какао-порошок. Все добре перемішайте за допомогою блендера до однорідної маси.
- Додайте родзинки (попередньо пропарені й підсушені) та лимонну цедру, перемішайте, щоб вони розподілилися в тісті рівномірно. Розділіть тісто на 4 форми (діаметр 7 см), наповнюючи їх на 2/3 об’єму.
- Поставте форми з тістом до мікрохвильової печі на 6-9 хвилин на максимальну потужність або до духовки, розігрітої до 180 градусів, на 20-30 хвилин.
- Поки готується паска, можна зробити глазур. Для цього залийте шматочки шоколаду гарячими вершками, перемішайте до однорідності та змастіть ними готові паски. Можна прикрасити на свій смак.
Висновок
Дієтична паска від Лілії Цвіт – це смачна та корисна великодня випічка, яка має менше калорій, жирів і цукру порівняно з класичними пасками. Використовуючи стевію та рисове борошно, ви можете насолодитися цим традиційним стравою, не шкодуючи своєму здоров’ю. Спробуйте цей рецепт і порадуйте свою родину смачною та корисною паскою на Великдень!
Цитата автора:
“Дієтична паска від Лілії Цвіт – смачна та корисна великодня випічка, яка задовольнить ваші смакові пристрасті, не шкодуючи вашому здоров’ю.”
Джерело: tsn.ua