Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт домашньої приправи для салатів, супів і мʼяса від фудблогерки
Рецепти

Рецепт домашньої приправи для салатів, супів і мʼяса від фудблогерки

Зроблення натуральної домашньої приправи без хімії та штучних барвників, яка додасть смаку вашим стравам, є простим процесом. Фудблогерка Valeriia Veligura поділилась рецептом такої приправи зі своїми підписниками. Цей рецепт можна легко приготувати в домашніх умовах з інгредієнтів, які завжди є в холодильнику.

Інгредієнти:
– Кріп – 50 г
– Зелена цибуля – 25 г
– Сіль – 250 г
– Часник – 5 зубчиків
– Цитрусові (1/4 шкірки)
– Лимонний сік – 1 ч.л

Приготування:
1. Промийте та просушіть зелень.
2. Покладіть всі інгредієнти у блендер та ретельно змішайте.
3. Розложіть суміш на пергамент та розровняйте тонким шаром.
4. Висушіть у розігрітому до 80°C духовці протягом близько 2 годин.
5. Під час сушіння кілька разів діставайте приправу та перемішуйте її.
6. Дайте приправі охолонути та ще раз змішайте у блендері.
7. Зберігайте приправу у закритих ємностях.

Порада:
– Ви можете використовувати лайм та лимон для цієї приправи.
– Сушіть суміш без конвекції, на верхньому і нижньому режимах.

Цю приправу можна використовувати замість звичайної солі до салатів, супів, других страв і м’яса. Вона додасть смаку та аромату вашим стравам.

“Зробити натуральну домашню приправу, без хімії та штучних барвників, яка додасть смаку вашим стравам, зовсім не складно.” – Valeriia Veligura

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.