Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт голландських млинців з лохиною для смачного розкішного сніданку
Рецепти

Рецепт голландських млинців з лохиною для смачного розкішного сніданку

Простий рецепт на розкішні млинці з лохиною

Незалежно від того, чи готуєте ви для розкішного сніданку на вихідних, сімейного бранчу або навіть особливої події, ця проста у приготуванні страва потішить всю родину.

Для подавання використовуйте сік лимона, цукрову пудру, підсмажені мигдальні часточки і більше свіжих ягід.

Інгредієнти

лохина
близько склянки
кленовий сироп
20 мл
яйця
3 шт.
молоко
100 мл
борошно
100 г
цукор
1 ч. л.
сіль
щіпка
кардамон
0,5 ч. л.
ванільний екстракт
1 ч. л.
вершкове масло
4 ст. л.
  1. У невеликій каструлі доведіть 1/2 склянки лохини та кленового сиропу до кипіння на повільному вогні, поки ягоди не зав’януть і трохи не загуснуть, близько 5-10 хвилин. Відставте убік.
  2. Переконайтеся, що всі компоненти кімнатної температури. Розігрійте духовку до 220 градусів і помістіть у неї важку чавунну сковороду. Змішайте яйця, молоко, борошно, сіль, кардамон та ваніль у блендері або використовуйте занурювальний блендер до отримання однорідної маси.
  3. Вийміть гарячу сковороду з духовки і покладіть в неї масло, дайте йому повністю розтанути. Вилийте тісто в розтоплене масло. Поставте сковороду у духовку на 20 хвилин. Зменште температуру духовки до 150 градусів і випікайте ще 5 хвилин.
  4. Посипте зверху цукровою пудрою, вичавте сік лимона і цедру, полийте соусом з лохини та сиропу (або подайте його окремо) і ще посипте свіжою чорницею. Подавайте негайно!

Поради:

Подавайте зі збитими вершками та свіжими ягодами.

Найкраще вживати млинці одразу після випічки, але залишки можна зберігати до 4 днів у герметичному контейнері у холодильнику. Розігрійте в теплій духовці або мікрохвильовій печі.

Цитата автора:

“Незалежно від того, чи готуєте ви для розкішного сніданку на вихідних, сімейного бранчу або навіть особливої події, ця проста у приготуванні страва потішить всю родину.”

Висновок автора:

Ці прості млинці з лохиною – ідеальний варіант для розкішного сніданку або сімейного бранчу. Їх легко приготувати, а смак і аромат просто захоплюють. Подавайте зі збитими вершками та свіжими ягодами для найкращого смакового враження. Насолоджуйтесь цими неймовірно смачними млинцями разом зі своєю родиною!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.