Спосіб приготування ароматного вершково-часникового масла на хліб
На сторінці MERI RASOI 2024 було показано, як приготувати ароматне намазування на хліб, яке так полюбляють в Італії.
Інгредієнти
- Часник
- Оливкова олія
- Вершкове масло
- Сіль
- Петрушка
Приготування:
- Почистіть часник і покладіть його у форму для випікання, попередньо поливши оливковою олією.
- Поставте його у розігріту до 200°C і випікайте до золотистого кольору протягом 40-50 хвилин.
- У блендер додайте масло, петрушку, сіль і висипте часник.
- Ретельно все переблендеріть до однорідної маси.
Поради:
- Краще розмʼякнути масло заздалегідь.
- Ви можете додати спеції та зелень за своїм смаком.
Дехто з підписників порадив додати до масла трохи плавленого сиру. Обіцяють, що смак стане неперевершеним.
Висновок автора сайту:
Спробуйте приготувати ароматне та смачне вершково-часникове масло на хліб, яке так полюбляють в Італії. Цей рецепт дозволить вам насолодитися неперевершеним смаком і насиченим ароматом. Експериментуйте зі спеціями та зеленню, щоб створити унікальний смаковий букет. Приємного апетиту!
Джерело: tsn.ua