Мілкшейк: смак дитинства, який неможливо забути
Мілкшейк – це смак дитинства, його молочно-фруктовий аромат неможливо забути. Це ніби маленьке свято насолоди.
Існує багато варіацій та пропорцій мілкшейку, але є один максимально класичний та смачний варіант, якого завжди буде мало.
Рецепт смачної “солодкої бомби” дитинства у своєму відео показала шеф-кухарка Вікторія Попін, а її донечка провела дегустацію маминих старань. Вердикт – надзвичайна смакота!
Пропорції на 3-4 порції.
Інгредієнти
- Морозиво “Пломбір” – 300 г
- Полуниця – 500 г
- Молоко – 400 мл
- Цукор – 50 г
- Ванільний екстракт – 2 ч. л.
Приготування:
- Додайте у блендер морозиво, полуницю, молоко, ванільний екстракт.
- Все гарненько збийте.
- Додайте цукру (на смак).
- Ще раз все добре збийте.
- Перелийте у склянку.
Насолоджуйтесь смаком справжнього мілкшейк, як у дитинстві!
Поради:
- Ванільний екстракт можна замінити на 1 пакетик ванільного цукру.
- Краще не додавати одразу все молоко, бо трапляються більш водянисті ягоди.
- Солодкість ягід теж різна, тому цукор можете додати одразу перед вживанням.
- Збийте спочатку 2/3 молока без цукру, далі додайте його на свій смак.
- Можна використовувати морожені ягоди, лиш трішки розморозивши.
- Молоко можна використати рослинне.
Від такої смакоти просто неможливо відірватись, а мілкшейк можна робити все літо з сезонними фруктами та ягодами, або навіть без них, наприклад, зі згущеним молоком!
Заключні слова
Мілкшейк – це справжнє задоволення для смаку і ностальгія за дитинством. Спробуйте цей класичний рецепт і насолоджуйтесь неперевершеним смаком мілкшейку. Він стане вашим улюбленим літнім напоєм!
Цитата автора:
“Мілкшейк – це не просто напій, це смакова експлозія, яка пробуджує найкращі спогади дитинства.”
Джерело: tsn.ua