Незвичайний та цікавий рецепт солоного торта з кабачків, який смакуватиме навіть тим, хто їх не дуже полюбляє.
Фудблогерка Ira.ipelekh на своїй сторінці запропонувала й показала, як зробити дуже цікавий рецепт торта з кабачків. Він виходить дуже ніжним і соковитим та чудово підійде вегетаріанцям.
Інгредієнти:
– кабачок – 800 г
– борошно – 3-4 ст. л.
– яйце – 3 шт.
– сіль
– перець
– сир плавлений – 3 шт.
– яйце варене – 3 шт.
– помідори – 2 шт.
– кріп – 1/2 пучка
– часник – 3-4 зубки
– сметана
Приготування:
1. Кабачки натерти на середній тертці.
2. Додати яйця, сіль, перець і добре все перемішати.
3. Всипати борошно і ще раз перемішати.
4. Смажити на невеликій кількості олії з двох боків до золотавого кольору.
5. Готові млинці охолодити.
6. Плавлені сирки та яйце натерти на тертці.
7. Помідори дрібно нарізати та додати до них вичавлений часник, сметану, зелень, сіль і перець.
8. Намастити млинці начинкою, складаючи їх один на інший.
Поради:
– На один млинець потрібно близько 4-5 ст. л. тіста.
– Замість сметани можна використати майонез.
– Бажано залишити торт на пів години-годину в холодильнику для стабілізації, але можна їсти й одразу.
Якщо раніше з солоних тортів ви знали лише м’ясні та печінкові, то тепер до вашої кулінарної книги можна вписати новий цікавий рецепт.
Цитата автора сайту: “Зберігайте та готуйте з любов‘ю”.
Висновок автора сайту: Цей незвичайний рецепт солоного торта з кабачків стане чудовим варіантом для вегетаріанців та всіх, хто хоче спробувати щось нове і цікаве. Спробуйте його приготувати і насолоджуйтесь ніжним та соковитим смаком!
Джерело: tsn.ua