Цвітна капуста, запечена в духовці, є дуже корисною та легкою стравою, оскільки вона готується без використання олії. Цей рецепт додасть вашому столу смаку, кольору та аромату.
Інгредієнти:
- 1 качан цвітної капусти
- 2 курячі яйця
- 150 г твердого сиру
- 1 склянка сухарів для панірування
- 1 чайна ложка карі
- 1 чайна ложка сушеного часнику
- сіль (за смаком)
- Ретельно вимийте цвітну капусту та розберіть на суцвіття.
- Відваріть суцвіття в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім відкиньте на друшляк і дайте стекти воді, а суцвіттям – охолонути.
- Натріть твердий сир на дрібній тертці та змішайте з панірувальними сухарями.
- У глибокій мисці збийте віночком яйця з каррі, часником і сіллю.
- Опустіть суцвіття капусти в яєчну суміш, потім обваляйте їх у сирному паніруванні. Покладіть на деко, застелене пергаментним папером.
- Випікайте в розігрітій до 190° духовці протягом 20 хвилин. Після цього викладіть на блюдо.
Поради:
- Додайте приправи за своїм смаком.
Заключні слова
Цвітна капуста, запечена в духовці, є прекрасною альтернативою традиційним способам готування. Ця страва не тільки смачна, але й корисна для вашого організму. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком натуральних інгредієнтів.
Цитата автора:
“Цвітна капуста в духовці: смачно, корисно та без зайвої олії.”
Джерело: tsn.ua