Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт корисних котлет з цвітної капусти
Рецепти

Рецепт корисних котлет з цвітної капусти

Як приготувати котлети з цвітної капусти

Це ніжна та корисна страва, яка підходить як гарнір або самостійна закуска. Вона особливо підходить для любителів овочів та тих, хто дотримується посту.

Інгредієнти

Капуста цвітна
350 г
Яйце
2 шт.
Борошно
2 ст. л.
Перець чорний мелений
Сіль
Олія для смаження
  1. Розділіть цвітну капусту на суцвіття. Відваріть її на середньому вогні протягом 15 хвилин. Потім перекладіть капусту на друшляк, а після цього перенесіть її до миски та подрібніть занурювальним блендером до однорідної маси. Додайте яйця, перець, сіль і борошно до капусти. Перемішайте.
  2. На розігрітій сковороді з олією обсмажуйте капустяні котлети з обох боків протягом 3-4 хвилин, поки вони не стануть золотистими.

Поради:

  • Подавайте котлети з цвітної капусти зі сметаною або соусом.

Заключні думки

Котлети з цвітної капусти – це прекрасна страва для тих, хто любить овочі та дотримується посту. Вони ніжні, смачні та корисні. Спробуйте приготувати їх і насолоджуйтесь унікальним смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.