Як приготувати котлети з цвітної капусти
Це ніжна та корисна страва, яка підходить як гарнір або самостійна закуска. Вона особливо підходить для любителів овочів та тих, хто дотримується посту.
Інгредієнти
- Розділіть цвітну капусту на суцвіття. Відваріть її на середньому вогні протягом 15 хвилин. Потім перекладіть капусту на друшляк, а після цього перенесіть її до миски та подрібніть занурювальним блендером до однорідної маси. Додайте яйця, перець, сіль і борошно до капусти. Перемішайте.
- На розігрітій сковороді з олією обсмажуйте капустяні котлети з обох боків протягом 3-4 хвилин, поки вони не стануть золотистими.
Поради:
- Подавайте котлети з цвітної капусти зі сметаною або соусом.
Заключні думки
Котлети з цвітної капусти – це прекрасна страва для тих, хто любить овочі та дотримується посту. Вони ніжні, смачні та корисні. Спробуйте приготувати їх і насолоджуйтесь унікальним смаком!
Джерело: tsn.ua