Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт курячих стеген в маринаді на мангалі для пікніка
Рецепти

Рецепт курячих стеген в маринаді на мангалі для пікніка

Як приготувати смачні курячі стегна з хрумкою скоринкою

Щоб приготувати смачні, соковиті, у хрумкій скоринці курячі стегна, головне – купити свіже м’ясо і правильно приготувати маринад.

М’ясо маринується в соусах і спеціях кілька годин, а потім смажиться на мангалі. Подавайте на стіл зі свіжими овочами, зеленню або улюбленим соусом.

Інгредієнти

стегно куряче
5 шт.
соус соєвий
4 ст. л.
соус теріякі
3 ст. л.
кетчуп для шашлику гострий
1 ст. л.
часник
5 зубків
сік лимона
1 ст. л.
пиво світле
150 мл

Приготування:

  1. Курячі стегна промийте та обсушіть паперовим рушником. Зробіть у м’ясі проколи ножем.
  2. Часник очистьте і вичавіть через прес.
  3. Для маринаду в глибокій мисці з’єднайте соєвий соус, соус теріякі, кетчуп, часник, сік лимона, сіль і пиво. Перемішайте. Викладіть підготовлені стегна в маринад. Все ретельно перемішайте, щоб він рівномірно розподілився по всіх шматочках курки. Накрийте плівкою та покладіть до холодильника на 2-3 години.
  4. Замариновані стегна викладіть на решітку та покладіть на мангал. Смажте з двох боків (періодично перевертаючи решітку) приблизно 20-25 хвилин. Готовність перевірте, проткнувши куряче стегно ножем у найтовщій його частині: якщо з проколу виділяється прозорий сік, отже, м’ясо готове, а якщо червоний – треба ще підсмажити його кілька хвилин.

Висновок

Щоб приготувати смачні курячі стегна з хрумкою скоринкою, вам потрібно правильно підготувати маринад і використовувати свіже м’ясо. Маринуйте стегна у соусах і спеціях протягом кількох годин, а потім смажте їх на мангалі. Подавайте зі свіжими овочами, зеленню або улюбленим соусом. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком соковитих курячих стеген.

Читайте також:

“Щоб приготувати смачні, соковиті, у хрумкій скоринці курячі стегна, головне – купити свіже м’ясо і правильно приготувати маринад.”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.