Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт лавашу з сиром, помідорами та базиліком на мангалі для пікніка
Рецепти

Рецепт лавашу з сиром, помідорами та базиліком на мангалі для пікніка

Швидка закуска до шашлику: рецепт лавашу з сиром і помідорами

Швидка закуска, яка стане чудовим доповненням до шашлику. Сам лаваш виходить хрустким, а сир усередині — м’яким і таким, що тягнеться.

Для приготування закуски знадобляться лаваш, сир, помідори, базилік. Кілька хвилин треба обсмажити все на мангалі. Головне — вчасно зняти з вогню, щоб не підгоріло.

Інгредієнти

лаваш
2 листи
сир сулугуні
200 г
помідори свіжі
2 шт.
базилік
сіль
  1. Базилік вимийте та обсушіть.
  2. Сир сулугуні наріжте на тонкі пластини.
  3. Помідори вимийте та наріжте на середні кружальця.
  4. Розгорніть лаваш і наріжте його на маленькі прямокутники. На край кожного прямокутного лаваша викладіть пластинку сиру, потім нагору кружальце помідора, злегка посоліть, потім лист базиліку. Загорніть конвертиком. Викладіть на решітку мангала, з вугіллям, що тліє, швом донизу і обсмажте з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Базилік можна замінити зеленню.

Заключні слова автора:

Ця швидка закуска з лавашу, сиру і помідорів стане ідеальним доповненням до шашлику. Спробуйте цей смачний рецепт і порадуйте своїх гостей!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.