Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт легкого закусочного рибного суфле
Рецепти

Рецепт легкого закусочного рибного суфле

Суфле з риби: альтернатива котлетам, яку оцінять і дорослі, і діти

Суфле з риби може бути чудовою альтернативою звичайним рибним котлетам, оскільки його запікають у духовці. Ця страва сподобається як дорослим, так і дітям.

Для приготування суфле з риби потрібно мати філе риби, яйця, вершки та спеції. Вершки нададуть рибі приємного смаку та аромату, а збиті білки зроблять страву ніжною та легкою.

Інгредієнти

філе риби
400 г
вершки 10%
70 мл
яйця
2 шт.
цибуля ріпчаста
1 шт.
лимонний сік
0,5 ч. л.
спеції для риби
перець чорний молотий
сіль
кріп
вершкове масло
  1. Наріжте філе риби на шматочки.
  2. Очистіть і наріжте цибулю.
  3. Відокремте жовтки від білків.
  4. Збийте білки до пишної піни.
  5. У чашу блендера додайте філе риби, вершки, цибулю, жовтки, лимонний сік, спеції для риби, молотий перець і сіль. Зблендуйте до однорідності. Додайте дрібно нарізаний кріп та білки частинами. Перемішайте акуратно лопаткою.
  6. Змастіть форму для запікання вершковим маслом та викладіть підготовлену масу. Випікайте в розігрітій духовці при 190 градусах протягом 30 хвилин. При подачі посипте зеленню.

Поради:

  • Можна використовувати будь-яке філе риби.

Цитата автора: “Суфле з риби: альтернатива котлетам, яку оцінять і дорослі, і діти”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.