Рецепт полуничної кави, як з кав’ярні, для приготування вдома
Майстер цікавих та незвичних кавових рецептів Bruno’s Homecafé поділився новим смачним рецептом полуничного айслате.
Інгредієнти:
- Полуниця
- Соус моко – 2 ст. л.
- Лід
- Молоко – 80 мл
- Еспресо – 2 порції
Приготування:
- Додайте трохи полуниці в склянку.
- Додайте соус моко.
- Розітріть все до однорідної маси.
- Додайте трохи льоду.
- Влийте молоко.
- Додайте подвійну порцію еспресо.
- Додайте холодну молочну пінку.
Поради:
- За бажанням можна додати 1 ч. ложку цукру або 10 мл будь-якого сиропу.
- Спінювати молоко для пінки треба протягом 1 хвилини.
- За бажанням можна додати трохи збитих вершків зверху.
- Зверху можна прикрасити зеленим листочком чи верхівкою полуниці.
Поєднання полуниці та кави створюють дивовижний та неповторний смак, а ваш лате заграє новими фарбами.
Цитата автора:
“Рецепт смачної полуничної кави, як з кав’ярні, можна швидко та легко приготувати вдома.”
Висновок автора:
Полунична кава – це прекрасний спосіб насолодитися смаком полуниці та кави в затишку власного домівки. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь унікальним поєднанням смаків.
Джерело: tsn.ua