Панакота з полуницею прикрасить будь-який святковий стіл. Вона готується досить просто, але має чудовий, ефектний, яскравий та апетитний вигляд.
Фудблогерка healthy_recipes_ira показала у своєму відео, як приготувати дуже ніжну, вершкову та смачну полуничну панакоту.
Приготування:
- Змішати молоко, вершки, цукрову пудру та ванільний цукор і поставити на маленький вогонь, щоб цукор добре розчинився, але не доводити до кипіння;
- Влити желатин, попередньо замочений в холодній воді;
- Вилити у форми та поставити в холодильник до повного застигання;
- Коли застигне, можна починати готувати другий шар;
- Полуницю збити блендером та додати цукор;
- Поставити на вогонь і довести до кипіння;
- Суміш пропустити через марлю;
- Додати желатин, попередньо замочений у воді;
- Викласти свіжу полуницю і залити полуничним желе!
Цю страву можна приготувати з будь-якими іншими ягодами чи фруктами, а також з какао та шоколадом.
Цитата автора:
«Панакота з полуницею – прекрасний десерт для святкового столу. Вона проста у приготуванні, але має неперевершений вигляд і смак».
Висновок автора:
Панакота з полуницею – ідеальний варіант для тих, хто хоче порадувати себе та гостей смачним десертом. Ця страва легко готується і має чудовий вигляд, що робить її відмінним додатком до будь-якого святкового столу.
Джерело: tsn.ua