Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт полуничної панакоти: смачна страва з Instagram
Рецепти

Рецепт полуничної панакоти: смачна страва з Instagram

Панакота з полуницею прикрасить будь-який святковий стіл. Вона готується досить просто, але має чудовий, ефектний, яскравий та апетитний вигляд.

Фудблогерка healthy_recipes_ira показала у своєму відео, як приготувати дуже ніжну, вершкову та смачну полуничну панакоту.

Інгредієнти

Молоко
200 мл
Вершки (33%)
300 мл
Цукрова пудра
120 г
Ванільний цукор
10 г
Желатин
15 г
Полуниця
200 г
Цукор
50 г

Приготування:

  • Змішати молоко, вершки, цукрову пудру та ванільний цукор і поставити на маленький вогонь, щоб цукор добре розчинився, але не доводити до кипіння;
  • Влити желатин, попередньо замочений в холодній воді;
  • Вилити у форми та поставити в холодильник до повного застигання;
  • Коли застигне, можна починати готувати другий шар;
  • Полуницю збити блендером та додати цукор;
  • Поставити на вогонь і довести до кипіння;
  • Суміш пропустити через марлю;
  • Додати желатин, попередньо замочений у воді;
  • Викласти свіжу полуницю і залити полуничним желе!

Цю страву можна приготувати з будь-якими іншими ягодами чи фруктами, а також з какао та шоколадом.

Цитата автора:

«Панакота з полуницею – прекрасний десерт для святкового столу. Вона проста у приготуванні, але має неперевершений вигляд і смак».

Висновок автора:

Панакота з полуницею – ідеальний варіант для тих, хто хоче порадувати себе та гостей смачним десертом. Ця страва легко готується і має чудовий вигляд, що робить її відмінним додатком до будь-якого святкового столу.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.