Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт популярної гарячої страви “Печінка по-французьки”
Рецепти

Рецепт популярної гарячої страви “Печінка по-французьки”

Як приготувати м’яку та соковиту печінку

Щоб отримати м’яку та соковиту печінку, необхідно дотримуватися деяких правил при її приготуванні. Варто уникати довгого смаження та запікання, а замість цього використовувати особливий метод приготування. Спочатку печінку обсмажте в паніруванні, а потім запікайте її в духовці під овочевою та сирною шубою. Цей спосіб гарантує найкращий результат незалежно від того, чи використовуєте ви яловичу чи свинячу печінку.

Панірування та запікання

Перш ніж почати готувати печінку, необхідно підготувати її до панірування. Для цього видаліть всі плівки та зайві жилки, а потім наріжте печінку на невеликі шматочки. Потім обсмажте їх на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору. Паніруйте обсмажену печінку в яйці та борошні і поставте в духовку на 10-15 хвилин для запікання.

Овочева та сирна шуба

Поки печінка запікається, можна приготувати овочеву та сирну шубу. Для цього наріжте свіжі овочі, такі як морква, цибуля та гриби, і обсмажте їх на сковороді з олією до м’якості. Додайте до овочів тертий сир і змішайте до однорідності.

Запікання печінки

Після того, як печінка просмажена та панірована, вийміть її з духовки і накрийте овочевою та сирною шубою. Поверніть печінку в духовку на ще 5-7 хвилин, щоб сир розтопився та став легкою золотистою корочкою.

Висновок

Приготування м’якої та соковитої печінки – це простий процес, який може бути виконаний з використанням яловичої чи свинячої печінки. Головне – не пересмажувати та не запікати її занадто довго. Використовуйте описаний метод обсмаження та запікання, а також додайте овочеву та сирну шубу для найкращого смаку. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смачною печінкою!

Цитата автора сайту: “Насолоджуйтесь м’якою та соковитою печінкою, приготованою за цим простим та смачним рецептом!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.