Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт популярної закуски: яйця з грибами, фаршировані
Рецепти

Рецепт популярної закуски: яйця з грибами, фаршировані

Як прикрасити святковий стіл: рецепт нафаршированих яєць з грибами і цибулею

Якщо ви шукаєте спосіб прикрасити святковий стіл, то наш рецепт нафаршированих яєць з грибами і цибулею стане чудовим варіантом. Ця страва поєднує ніжну начинку з жовтків із печерицями з білками, і вона легка у приготуванні та не надто дорога.

Інгредієнти

яйця
8 шт.
печериці
200 г
цибуля ріпчаста
1 шт.
сметана
2 ст. л.
олія
2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
цибуля зелена

Для початку, варіть яйця протягом 10 хвилин після закипання. Потім охолодіть їх, очистіть і розріжте навпіл, обережно виймаючи жовтки.

Почистіть цибулю, промийте гриби. Дрібно наріжте овочі на кубики. На розігрітій сковорідці з олією обсмажте цибулю на середньому вогні протягом 5-7 хвилин, поки вона не стане золотавого кольору. Додайте гриби і продовжуйте обсмажувати протягом ще 5-7 хвилин, поки гриби не будуть готові. Посоліть за смаком і дайте трохи остудитися.

Промийте зелену цибулю і дрібно наріжте її.

Для начинки, викладіть жовтки, обсмажені гриби з цибулею, сметану, мелений чорний перець і сіль в чашу блендера. Збийте до однорідної маси.

Наповніть половинки білків начинкою і посипте зеленою цибулею.

Поради:

  • Використовуйте сметану будь-якої жирності.

Читайте також:

Рецепт нафаршированих яєць з грибами і цибулею

Якщо ви шукаєте спосіб прикрасити святковий стіл, то цей рецепт нафаршированих яєць з грибами і цибулею стане ідеальним варіантом. Ця страва поєднує ніжну начинку з жовтків із печерицями з білками, і вона легка у приготуванні та не надто дорога.

Заключні слова

Спробуйте цей рецепт нафаршированих яєць з грибами і цибулею, і ви не пошкодуєте. Ця страва стане чудовою прикрасою для святкового столу і здивує ваших гостей своїм ніжним смаком і простотою приготування.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.