Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт приготування грінок в беконі від фудблогера
Рецепти

Рецепт приготування грінок в беконі від фудблогера

Смачна закуска до пива, яку легко приготувати на природі

Фудблогер The Man Cooking поділився з підписниками цікавим рецептом грінок, які можна швидко приготувати на грилі під час вилазки на природу.

Приготування:

  • Нарізати чорний хліб на брусочки;
  • Загорнути кожен брусочок у бекон;
  • Викласти на решітку або гриль;
  • Смажити до утворення скоринки;
  • Для приготування соусу: нарізати часник дрібненько, додати майонез і паприку, все перемішати.

Порада:

Перед подачею грінок можна присипати тертим сиром.

@themancooking ХІТ 2024!!! Грінки в беконі з соусом! Це одна з кращих страв до пива, друзі, це просто ульот! Девіз цієї страви – смачно, швидко, зручно! Тобі не треба нічого маринувати, щось там вигадувати, просто поєднай бекон з чорним хлібом і все! Наливайте склянку холодного, ми починаємо! Для рецепту: Чорний хліб Бекон дві пачки вже солоний Для соусу: Майонез, часник, паприка копчена Все! просто смаж і кайфуй! Чірз друзі #швидкоісмачно #шашлик #themancooking #намангалі #допива #рецепти #швидкірецепти #шашлык #быстроивкусно #намангале #закускикпиву #готовимнаприроде оригинальный звук – The Man Cooking

Ці грінки стануть справжньою альтернативою улюбленому лавашу з сиром.

Читайте також:

Цитата автора сайту: “Грінки в беконі з соусом – смачно, швидко, зручно!”

Висновок автора сайту: Грінки в беконі з соусом – ідеальна закуска до пива, яку можна легко приготувати на природі. Цей рецепт простий і смачний, ідеальний для вечірок з друзями або виїздів на природу. Спробуйте цю закуску і насолоджуйтесь її неперевершеним смаком!”

Стаття повинна мати заголовки в тегах H2.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.