Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт приготування ікри з баклажанів по-одеськи
Рецепти

Рецепт приготування ікри з баклажанів по-одеськи

Ікра з баклажанів по-одеськи з харківською ноткою: смачний рецепт

Існує безліч смачних рецептів ікри з баклажанів і сьогодні пропонуємо вам один з них. Фудблогерка yuliia.senych поділилась зі своїми підписниками рецептом баклажанної ікри по-одеськи з харківською ноткою.

Інгредієнти:
– 2 шт. баклажані
– 1 шт. великий болгарський перець
– Гострий перець (за смаком)
– 1 шт. велика цибуля
– 2-3 шт. помідори
– 3 ст.л олії
– Сіль (за смаком)
– Часник (2-3 зубчики)

Приготування:
1. Баклажани та болгарський перець проколоти шпажкою та запікати за температури 220°C протягом 45-55 хвилин.
2. Дрібно порізати цибулю та полити олією. Посолити до смаку.
3. Натерти на дрібній терці помідори та часник.
4. Дрібно порізати баклажани та перець ножем і додати до цибулі.
5. Додати чорний перець і гострий перець, якщо любите його.

Поради:
Якщо не любите шкірку запечених овочів, її можна прибрати.

З такою ікрою ідеально смакуватиме чорний хліб, злегка підсмажений на пательні.

“Ікра з сініньких по-одеськи! Нам потрібні: • сінінькі крупні 2шт • болгарський перець (якщо крупний – 1шт,якщо дрібний – 2шт) • гострий перець (на кінчику ножа) • цибуля (крупна – 1шт,середня – 2шт) • помідори крупні і мʼясисті 2-3шт • запашна олія 3 ст.л. • сіль/перець • часник 2-3зуб. *чорний хлібчик” – yuliia.senych.

Висновок:
Ікра з баклажанів по-одеськи з харківською ноткою – це смачний рецепт, який можна приготувати зі звичайних інгредієнтів. Вона ідеально підходить для сніданку або перекусу. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.