Смачний літній салат з запечених перців: рецепт від фудблогерки anny cooking
Аромат та смак запечених перців пробуджують апетит, а якщо з них ще й приготовлено смачний літній салат, то відмовити собі у такому гастрозадоволенні просто неможливо.
Фудблогерка anny cooking показала, як приготувати смачний та поживний салат, який ще й може стати фантастичною закускою на хліб.
Інгредієнти:
– Перець болгарський – 3-4 шт.
– Часник – 1 зубчик
– Французька гірчиця – 1 ч.л.
– Фіолетова цибуля – 1/2
– Олія – 1 ст.л
– Яблучний оцет – 1 ст.л
– Сіль
– Петрушка
Приготування:
1. Начистити перець та порізати навпіл.
2. Викласти на деко і запікати при 200°C близько 30 хвилин.
3. Викласти у миску і накрити її плівкою. Дати перцям охолонути та зняти з них шкірку.
4. Очищені перці нарізати, додати гірчицю, цибулю, петрушку, часник, олію та оцет.
5. Ретельно все перемішати та пересипати у банку.
6. Залишити у холодильнику маринуватися на 1 годину.
Поради:
– До столу можна подавати із сиром фета.
Якщо такий салат приготувати заздалегідь і взяти з собою на шашлики, то він стане надзвичайним доповненням до м’яса з димком.
Цитата автора сайту: “Смачний літній салат з запечених перців – їмо і як салат і як закуску”.
Висновок автора сайту: Смачний літній салат з запечених перців – прекрасна ідея для смачної та поживної страви, яка може бути як окремим салатом, так і фантастичною закускою на хліб. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком запечених перців!
Джерело: tsn.ua