Як приготувати стейк із молодої капусти з курячим філе
Якщо ви хочете спробувати щось нове та незвичайне, приготуйте стейк із молодої капусти з курячим філе. Це – ідеальний вибір для обіду чи вечері у родинному колі.
Інгредієнти
- капуста білокачанна молода – 1 шт.
- куряче філе – 400 г
- сир твердий – 100 г
- оливкова олія – 2 ст. л.
- сметана – 1 ст. л.
- паприка мелена солодка – 1 ч. л.
- перець чорний мелений
- сіль
Приготування
- Капусту помийте, обсушіть. Наріжте на стейки завтовшки близько одного сантиметра.
- Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на дрібні шматочки. Викладіть у миску. Додайте сметану, паприку, перець та сіль. Перемішайте.
- Твердий сир натріть на тертці.
- На деко, вистелене пергаментом, викладіть капустяні стейки. Посоліть, поперчіть, змастіть оливковою олією і викладіть на них м’ясо, розподілити рівним шаром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Потім посипте сиром і відправте знову в духовку на 15 хвилин.
Поради:
- Замість курячого філе можна використовувати будь-який фарш.
Висновок автора сайту:
Стейк із молодої капусти з курячим філе – це смачна та незвичайна страва, яка стане ідеальним вибором для обіду чи вечері у родинному колі. Приготування цього стейку дуже просте, а результат – ніжні та соковиті стейки, які точно сподобаються вашим близьким. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком!
Джерело: tsn.ua