Ефектна та нескладна у приготуванні закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Такий рулет можна приготувати заздалегідь.
Ніжна основа з кабачків гармонійно поєднується з сирною начинкою та червоною рибою, а сам рулет має дуже гарний вигляд у розрізі.
- Натріть кабачки на великій тертці, додайте сіль і залиште на 10 хвилин. Відтисніть їх і злийте сік. Додайте яйце, часник, борошно та перемішайте.
- Наріжте червону рибу на слайси.
- Подрібніть кріп, з’єднайте з вершковим сиром і перемішайте.
- Застеліть деко пергаментом. Розподіліть кабачкове тісто рівним шаром. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів протягом 25 хвилин. Охолоджений корж переверніть папером догори і акуратно відокреміть його від коржа.
- Намажте корж рівномірно вершковим сиром і викладіть слайси червоної риби, згорніть у рулет, потім загорніть у харчову плівку і відправте в холодильник на дві години. Зніміть плівку та наріжте рулет на шматочки.
Поради:
- Дістаньте вершковий сир та рибу з холодильника безпосередньо перед приготуванням начинки.
- Використовуйте будь-яку червону рибу.
- Рулет можна залишити у холодильнику на ніч.
Читайте також:
Цитата автора сайту: “Ефектна та нескладна у приготуванні закуска прикрасить будь-який святковий стіл.”
Висновок автора сайту: Рулет з кабачків, сирною начинкою та червоною рибою – ідеальна закуска для святкового столу. Ця страва не тільки смачна, але й приваблива виглядом у розрізі. Приготування рулету не займе багато часу, і його можна приготувати заздалегідь. За допомогою наших порад ви зможете створити смачну та ефектну закуску, яка точно сподобається вашим гостям.”
Джерело: tsn.ua