Спробуйте приготувати смачний “Цезар” із креветками та дуже незвичною заправкою.
На сторінці eatinghealthytoday показали, як приготувати одну з численних варіацій улюбленого салату “Цезар”. Хрумкі сухарики та соковитий айсберг, ідеально підсмажені креветки, пармезан і ніжний вершковий соус створюють гармонійне поєднання та багатство смаку.
Приготування:
- Зваріть яйця.
- До блендера покладіть яйця, авокадо, сік лайма, оливкову олію, сіль, гірчицю і трохи меду. Все змішайте до однорідної маси.
- На пательні підсмажте на вершковому маслі очищені креветки до золотавого кольору.
- В тарілку висипте подрібнений салат і креветки, додайте сухарики та заправте салат соусом з авокадо. Зверху натріть пармезан.
Поради:
Подавати треба з теплими креветками.
Смачного!
Цей салат стане чудовою вечерею під келих вина.
Цитата автора сайту:
Спробуйте цей смачний “Цезар” із креветками та незвичною заправкою. Він створює гармонійне поєднання хрумких сухариків, соковитого айсбергу, ідеально підсмажених креветок, пармезану і ніжного вершкового соусу. Цей салат точно задовольнить ваші смакові рецептори і стане прекрасною вечерею під келих вина.
Джерело: tsn.ua