Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт салату “Цезар” з авокадо: смачна і оригінальна заправка
Рецепти

Рецепт салату “Цезар” з авокадо: смачна і оригінальна заправка

Спробуйте приготувати смачний “Цезар” із креветками та дуже незвичною заправкою.

На сторінці eatinghealthytoday показали, як приготувати одну з численних варіацій улюбленого салату “Цезар”. Хрумкі сухарики та соковитий айсберг, ідеально підсмажені креветки, пармезан і ніжний вершковий соус створюють гармонійне поєднання та багатство смаку.

Інгредієнти

яйце
4 шт.
авокадо
2 шт.
мед
1 ч. л.
гірчиця діжонська
1 ч. л.
сік половини лайма
олія оливкова
2 ст. л.
креветки
салат
сіль
мед
масло вершкове
пармезан

Приготування:

  • Зваріть яйця.
  • До блендера покладіть яйця, авокадо, сік лайма, оливкову олію, сіль, гірчицю і трохи меду. Все змішайте до однорідної маси.
  • На пательні підсмажте на вершковому маслі очищені креветки до золотавого кольору.
  • В тарілку висипте подрібнений салат і креветки, додайте сухарики та заправте салат соусом з авокадо. Зверху натріть пармезан.

Поради:

Подавати треба з теплими креветками.

Смачного!

Цей салат стане чудовою вечерею під келих вина.

Цитата автора сайту:

Спробуйте цей смачний “Цезар” із креветками та незвичною заправкою. Він створює гармонійне поєднання хрумких сухариків, соковитого айсбергу, ідеально підсмажених креветок, пармезану і ніжного вершкового соусу. Цей салат точно задовольнить ваші смакові рецептори і стане прекрасною вечерею під келих вина.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.