Простий рецепт персикового пудингу з чотирьох інгредієнтів
Фудблогер Mostafa tazi belagag на своїй сторінці в Instagram часто ділиться простими та смачними рецептами. Одним з його останніх рецептів є персиковий пудинг, який вражає своєю простотою та смаком.
Інгредієнти:
- Консервовані персики – 500 г
- Яйця – 4 шт.
- Згущене молоко – 370 мл
- Печиво – 160 г
- Карамель (опціонально)
Приготування:
- У блендері змішайте консервовані персики та яйця.
- Додайте згущене молоко та печиво.
- Ще раз перебийте все блендером до однорідної маси.
- На дно форми для випікання залийте карамель і розподіліть рівномірно за формою.
- Зверху, за допомогою лопатки, вилийте тісто.
- Накрийте фольгою і випікайте при 180°C протягом 50 хвилин.
Поради:
Карамель не обов’язкова, ви можете випікати пудинг без неї. Пудинг точно буде вам до смаку, головне – придбати більше консервованих персиків, адже зупинитись просто неможливо.
Цитата автора:
“Цей персиковий пудинг – справжня насолода, яка легко готується з всього лише чотирьох інгредієнтів.”
Висновок:
Спробуйте цей простий рецепт персикового пудингу, який здивує вас своїм смаком та легкістю приготування. Він стане справжньою насолодою для всієї вашої родини.
Джерело: tsn.ua