Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт сніданку з використанням залишків вечері: фритата з пастою
Рецепти

Рецепт сніданку з використанням залишків вечері: фритата з пастою

Як приготувати фритату з залишків пасти за 15 хвилин

Якщо у вас залишилася порція пасти з минулої вечері, ви можете приготувати з неї неймовірний сніданок лише за 15 хвилин.

Для фритати підійде будь-яка паста: болоньєзе, карбонара, з лисичками – все, що хочете.

Інгредієнти:
– 6 шт. яєць
– 2 ст. л. сиру пармезан і ще для посипання
– перець чорний
– сіль
– 1/2 шт. перцю чилі
– олія оливкова
– одна порція пасти

Інструкції:
1. Нагрійте духовку до високої температури.
2. В середній мисці змішайте яйця, пармезан, перець, сіль і подрібнені пластівці перцю чилі. Ретельно перемішайте.
3. У сковороді середнього розміру, придатній для духовки, нагрійте на середньому вогні оливкову олію. Додайте пасту. Готуйте, періодично помішуючи, поки вона не прогріється, близько 3 хвилин. Влийте яєчну суміш і нахиліть сковороду в різні боки, щоб суміш рівномірно розподілилася. Готуйте, не перемішуючи, приблизно 5 хвилин, доки краї яєць не будуть повністю готовими і не почнуть відставати від стінок сковороди.
4. Поставте сковороду до духовки та запікайте близько 3 хвилин, поки яйця не затвердіють, а фритата не стане злегка пухкою. Розріжте на четвертинки, посипте пармезаном і подавайте.

На завершення, хочемо поділитися цитатою автора сайту: “Фритата з залишків пасти – це прекрасний спосіб використати залишки їжі та отримати смачний сніданок за короткий час”.

Висновок автора сайту: Фритата з залишків пасти – простий, швидкий і смачний спосіб приготування сніданку. Ви можете використовувати будь-яку пасту, яку маєте під рукою, і додавати свої улюблені інгредієнти. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.