Як приготувати фритату з залишків пасти за 15 хвилин
Якщо у вас залишилася порція пасти з минулої вечері, ви можете приготувати з неї неймовірний сніданок лише за 15 хвилин.
Для фритати підійде будь-яка паста: болоньєзе, карбонара, з лисичками – все, що хочете.
Інгредієнти:
– 6 шт. яєць
– 2 ст. л. сиру пармезан і ще для посипання
– перець чорний
– сіль
– 1/2 шт. перцю чилі
– олія оливкова
– одна порція пасти
Інструкції:
1. Нагрійте духовку до високої температури.
2. В середній мисці змішайте яйця, пармезан, перець, сіль і подрібнені пластівці перцю чилі. Ретельно перемішайте.
3. У сковороді середнього розміру, придатній для духовки, нагрійте на середньому вогні оливкову олію. Додайте пасту. Готуйте, періодично помішуючи, поки вона не прогріється, близько 3 хвилин. Влийте яєчну суміш і нахиліть сковороду в різні боки, щоб суміш рівномірно розподілилася. Готуйте, не перемішуючи, приблизно 5 хвилин, доки краї яєць не будуть повністю готовими і не почнуть відставати від стінок сковороди.
4. Поставте сковороду до духовки та запікайте близько 3 хвилин, поки яйця не затвердіють, а фритата не стане злегка пухкою. Розріжте на четвертинки, посипте пармезаном і подавайте.
На завершення, хочемо поділитися цитатою автора сайту: “Фритата з залишків пасти – це прекрасний спосіб використати залишки їжі та отримати смачний сніданок за короткий час”.
Висновок автора сайту: Фритата з залишків пасти – простий, швидкий і смачний спосіб приготування сніданку. Ви можете використовувати будь-яку пасту, яку маєте під рукою, і додавати свої улюблені інгредієнти. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком!
Джерело: tsn.ua