Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт запеченого стегна індички в духовці
Рецепти

Рецепт запеченого стегна індички в духовці

Соковита та апетитна страва: запікане стегно індички

Замаринуйте м’ясо на ніч і насолоджуйтесь смачним обідом без особливих зусиль. Запікане стегно індички – це простий і смачний варіант страви, яку можна подавати з будь-яким гарніром або овочами.

Основою цієї страви є просякнуте маринадом стегно індички, який надає їй неповторного смаку. Ця страва підійде як для святкового столу, так і для звичайного обіду в родинному колі.

Інгредієнти

стегно індички
1 кг
часник
5 зубчиків
соєвий соус
3 ст. л.
сухий часник
1 ст. л.
паприка мелена солодка
1 ч. л.
гірчиця
1 ч. л.
олія
3 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
  1. Вимийте стегно індички та просушіть його паперовим рушником. Зробіть надрізи в м’ясі, але не знімайте шкіру.
  2. У мисці з’єднайте соєвий соус, сухий часник, паприку, гірчицю, олію, перець і сіль. Перемішайте.
  3. Очистіть і наріжте пластинами часник.
  4. Начиніть м’ясо пластинами часнику і добре натріть маринадом. Покладіть в ємність, накрийте плівкою і залиште в холодильнику на 8-12 годин.
  5. Викладіть м’ясо у форму для запікання і накрийте фольгою. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом однієї години. Потім зніміть фольгу, полийте стегно індички виділеним соком і запікайте ще 20 хвилин до золотистої скоринки.

Поради:

  • Щоб перевірити готовність, проткніть стегно в товстій його частині. Якщо сік прозорий, то м’ясо готове.

Заключні слова

Запікане стегно індички – це простий і смачний спосіб приготувати апетитну страву без особливих зусиль. Ця страва підійде як для святкового столу, так і для звичайного обіду в родинному колі. Спробуйте приготувати це смачне блюдо і насолоджуйтесь його неповторним смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.