Смачні та ароматні баклажани з сиром – швидкий рецепт
На своїй сторінці в Instagram фудблогерка Anna Terés поділилась цікавим рецептом запечених фаршированих баклажанів-човників. Цей страва не тільки смачна і ароматна, але й дуже проста у приготуванні. Вона може стати ідеальним обідом або вечерею.
Інгредієнти:
– 2 шт. баклажан
– 4 шт. яєчних жовтка
– 4 ст. л томатного соусу
– 75 г сиру моцарела
– помідори чері, орегано, петрушка, олія, сіль (за смаком)
Приготування:
1. Розріжте баклажани навпіл уздовж.
2. Приправте їх сіллю і невеликою кількістю олії.
3. Випікайте їх серединкою донизу на пергаменті протягом 30 хв за температури 240°C.
4. Подрібніть м’якуш баклажанів виделкою і викладіть зверху ложку томатного соусу та тертого сиру моцарела.
5. Покладіть зверху половинки помідорів чері та зробіть заглиблення у сирі, щоб покласти туди яєчний жовток.
6. Поставте в духовку на 5 хвилин за температури 220°C.
7. Посипте подрібненою петрушкою і подавайте гарячими.
Поради:
Якщо ви хочете приготувати цю страву заздалегідь, то зберігайте уже смажені баклажани в холодильнику. Поки розігріваєте духовку, викладіть на них начинку – і за декілька хвилин вони будуть готові до вживання.
Цей рецепт баклажанів з сиром можна готувати щодня, а також включити їх до святкового столу. За бажанням, можна змінити начинку на свій смак.
“Смачні, ароматні та надзвичайно сирні баклажани, від яких просто неможливо відірватись, а головне, їх приготування займає мінімум часу.” – Anna Terés
Висновок:
Запечені фаршировані баклажани-човники з сиром – це швидкий і смачний рецепт, який може стати чудовим обідом або вечерею. Вони легкі у приготуванні і підходять для будь-якого святкового столу. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком!
Джерело: tsn.ua