Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Секрети приготування справжньої одеської кабачкової ікри відкриває Савва Лібкін
Рецепти

Секрети приготування справжньої одеської кабачкової ікри відкриває Савва Лібкін

Кабачкова ікра: смачна страва та гарнір до основного блюда

Кабачкова ікра завжди смачна, як окрема страва, так і як гарнір до основного блюда. А ще, як не взяти свіжого запашного хліба і не покласти на нього ложку домашньої ікри? Це справжня смакота.

Геній одеської кухні Савва Лібкін поділився рецептом смачної заморської ікри на своїй сторінці в Instagram. Ця вегетаріанська страва ідеально підходить для приготування у сезон кабачків.

Інгредієнти

Ранні кабачки
2 кг
Помідори мікадо
1 кг
Перець болгарський
400 г
Цибуля ріпчаста
400 г
Часник
200 г
Перець червоний
2 шт
Оливкова олія
200 мл
Сіль

Приготування:

  • Кабачки помити та нарізати вздовж на половинки, запікати під пергаментом 15-18 хвилин при температурі 220 °C. Охолодити та нарізати дрібними кубиками.
  • Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і нарізати кубиками.
  • Цибулю і часник нашаткувати та пасерувати до повної готовності за низької температури, близько 15 хвилин.
  • Солодкий перець запекти та очистити від шкірки. Розрізати та видалити насіння. Нарізати м’якуш кубиками.
  • Гострий перець очистити від насіння і також нашаткувати.
  • Додати до цибулі з часником кабачок, помідор, болгарський та гострий перець.
  • Посолити та поперчити до смаку.
  • Готувати на слабкому вогні, щоб все прокипіло, 10-15 хвилин без кришки.
  • Охолодити та додати оливкову олію.
  • Досягти солоним смаком за допомогою солі.

Поради: ікра має постояти у холодильнику принаймні 2-3 години.

Ця смачна ікра просто неможлива залишити байдужими.

Савва Лібкін: “Ця ікра – справжня смакота!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.