Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Швидкий і простий рецепт віденської паски на “нічному” тісті
Рецепти

Швидкий і простий рецепт віденської паски на “нічному” тісті

Як приготувати віденську паску на “нічному” тісті

Якщо ви вперше будете готувати цього року великодню випічку, спробуйте спекти віденську паску. Готується вона набагато простіше за звичайну.

Опару потрібно поставити звечора, в вранці замішується тісто і випікається паска. Такий рецепт не завдає зайвих клопотів на кухні.

Інгредієнти

вершкове масло
130 г
борошно
900 г
сухі дріжджі
11 г
молоко 2,5%
250 мл
цукор
250 г
яйця
3
сіль
1 ч.ложка
ванільний цукор
30 г
родзинки
150 г
жовток
1
молоко
1 ст. ложка

Готувати віденську паску на “нічному” тісті надзвичайно просто:

  1. До теплого молока додаються сухі дріжджі, м’яке вершкове масло, цукор, яйця. Все ретельно перемішується вінчиком до однорідної консистенції. Після цього накривається харчовою плівкою, залишається в теплому місці на ніч.
  2. Вранці до опари насипається половина просіяного борошна, сіль та ванільний цукор і все добре перемішується ложкою. Родзинки промиваються, просушуються і також додаються до тіста.
  3. Просівається і додається друга частина борошна. Спочатку вимішується все ложкою, а пізніше — вже руками. Тісто вимішується приблизно 10-15 хвилин.
  4. Тісто ділиться на 3 частини (вийде три пасочки). З нього формуються кулі і викладаються у форми для випікання. Накриваються рушничком і залишаються приблизно на 90 хв для піднімання.
  5. Жовток змішується з 1 ст. ложкою молока — цією рідиною змащуються вершечки пасок. Випікаються вони у розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.

Висновок

Віденська паска на “нічному” тісті – простий рецепт для великодньої випічки. Завдяки цьому методу готування, ви зможете насолодитися смачною і ароматною паскою без зайвих клопотів на кухні. Спробуйте цей рецепт і порадуйте свою родину смачною великодньою випічкою!

Цитата автора сайту: “Спекти віденську паску на “нічному” тісті – просто і смачно!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.