Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Швидкий рецепт оладок з зеленню та яйцем
Рецепти

Швидкий рецепт оладок з зеленню та яйцем

Ліниві оладки з яйцем і зеленою цибулею: швидкий рецепт

Цей рецепт лінивих оладок з яйцем і зеленою цибулею підійде для любителів пиріжків. Вони схожі на смак звичайних пиріжків, але готуються набагато швидше.

Якщо у вас немає багато часу, щоб готувати пиріжки, спробуйте цей лінивий варіант. Для цього потрібно змішати борошно, кефір, яйця, зелену цибулю, соду та обсмажити на олії.

Інгредієнти

борошно
200 г
кефір 2,5%
220 г
яйце (сире)
1 шт.
сода
0,5 ч. л.
цукор
1 ст. л.
цибуля зелена
40 г
яйце (зварене)
2 шт.
олія
перець чорний мелений
сіль
  1. У мисці з’єднайте кефір із содою. Додайте яйце, цукор, сіль та просіяне борошно. Перемішайте.
  2. Відваріть яйця в круті 10 хвилин. Охолодіть і очистіть. Наріжте на кубики.
  3. Помийте, обсушіть і подрібніть зелену цибулю. Додайте нарізані яйця, перець і сіль. Змішайте все з кефірним тістом і перемішайте.
  4. На розігрітій сковороді з олією обсмажте оладки з обох боків до золотавої скоринки. Подавайте зі сметаною або соусом.

Поради:

  • Інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Цитата автора сайту: “Ласощі для швидкого сніданку”

Висновок автора сайту: Ліниві оладки з яйцем і зеленою цибулею – простий і швидкий рецепт, який задовольнить ваші смакові рецептори і зекономить час при готуванні. Спробуйте цей варіант пиріжків і насолоджуйтесь смачним сніданком або перекусом.”

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.