Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Традиційний український рецепт намащення із сала
Рецепти

Традиційний український рецепт намащення із сала

Сало: улюблений український продукт

Сало – це улюблений український продукт, який має велику популярність. Шматок чорного хліба або підсмажені хрусткі грінки, намащені салом, до борщу – справжній делікатес.

Рецепт приготування сала

Для приготування знадобляться свіже сало, кріп, часник та чорний мелений перець. Така страва чудово підійде для швидкого та смачного перекушування.

Інгредієнти

  • сало свіже – 500 г
  • часник – 1 головка
  • чорний перець мелений
  • кріп свіжий – 1 пучок
  • сіль
  1. Сало вимийте та обріжте шкірку. Наріжте на шматочки.
  2. Часник очистіть.
  3. Кріп промийте, обсушіть і наріжте.
  4. У блендер викладіть сало, часник, кріп. Додайте чорний мелений перець та сіль. Перебийте блендером до однорідної маси. Викладіть у герметичний посуд та відправте в холодильник на 12 годин.

Поради:

  • Якщо у вас немає блендера, всі інгредієнти перекрутіть на м’ясорубці.
  • До намащення можна додати гострий перець чилі.

Заключні слова автора

Сало – це не просто продукт, це частка української культури та традицій. Він завжди займатиме особливе місце в серцях українців. Спробуйте приготувати цей смачний делікатес і ви не пошкодуєте!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.