Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати бурякове ґаспачо: рецепт
Рецепти

Як приготувати бурякове ґаспачо: рецепт

Буряковий ґаспачо: простий і смачний охолоджений суп

Буряковий ґаспачо – це простий і смачний охолоджений суп з буряком, огірком, авокадо та свіжим кропом. Він не тільки смачний, але й корисний і низькокалорійний.

Охолоджений буряковий суп може стати чудовою прикрасою обіднього столу. Він прикрашений нарізаними кубиками авокадо, хрумким огірком, цибулею, буряком і свіжим кропом. Також його можна полити крапелькою оливкової олії чи йогурту.

Інгредієнти

буряк
400 г
часник
1-2 зубки
огірок
3 шт.
кріп
пучок
оцет винний
2 ст. л.
сіль
перець
авокадо
половина
цибуля
1 шт.
  1. Покладіть буряки до середньої каструлі та залийте водою. Доведіть до кипіння. Зменште вогонь до мінімуму і варіть до готовності близько 60-90 хвилин. Промийте холодною водою.
  2. Коли буряк охолоне, зніміть з нього шкірку. Наріжте та помістіть до блендера з 2-ма склянками холодної води або холодного овочевого бульйону. Додайте половину нарізаної цибулі, часник, 2 нарізані огірки (залишивши один), сіль, перець, оцет і майже весь кріп (залишивши трохи для прикрашання). Змішайте до однорідної консистенції. Скуштуйте і відрегулюйте сіль та оцет. Покладіть до холодильника до готовності для подавання.
  3. Приготуйте прикрашання. Дрібно наріжте буряк, що залишився, огірок, авокадо і подрібніть залишки кропу. Розлийте охолоджений буряковий суп (чим холодніший, тим краще) по тарілках. Зверху прикрасьте. За бажанням збризкайте невеликою кількістю оливкової олії або йогурту чи сметани. Подавайте негайно!

Висновок автора сайту:

Буряковий ґаспачо – це простий і смачний охолоджений суп, який може стати чудовим доповненням до обіднього столу. Він корисний і низькокалорійний, а також має багато корисних інгредієнтів. Спробуйте його приготувати і насолоджуйтесь його освіжаючим смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.