Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати домашню ковбасу зі свинини до Великодня: рецепт смачної страви для святкового столу
Рецепти

Як приготувати домашню ковбасу зі свинини до Великодня: рецепт смачної страви для святкового столу

Як приготувати домашню ковбасу на Великдень

Після закінчення Великого посту християни східного обряду святкуватимуть Великдень. Традиційно на святковий стіл ставлять багато м’ясних страв, зокрема готують домашню ковбасу зі свинини.

Домашню ковбасу завжди кладуть до великоднього кошика, щоб освятити разом з паскою та іншими смачними наїдками. Кулінарка Світлана Юрченко поділилася своїм рецептом м’ясної страви на святковий стіл.

Інгредієнти

свинина з салом (ошийок)
1,5 кг
часник
3-5 зубчиків
чорний мелений перець
1 чайна ложка
сіль
1 столова ложка
бульйон
200 мл
холодна вода
2,5 л
лавровий лист
2 шт.
перець чорний горошком
15 шт.
перець духмяний горошком
15 шт.
сіль
1 чайна ложка

Готувати домашню ковбасу зі свинини доволі просто, хоча рецепт і потребує довготривалої підготовки:

  1. Наріжте ошийок свинини на маленькі кубики (щоб м’ясо легше нарізалося, залиште його пів години в морозильній камері). Додайте спеції і добре перемішайте руками протягом 10 хвилин.
  2. Поступово додавайте бульйон. Починайте наповнювати оболонки тільки тоді, коли м’ясо з’єднається волокнами в єдину масу. Покладіть ковбаски в холодильник на ніч.
  3. Обмотайте миску з ковбасою харчовою плівкою, яку потрібно проколоти в декількох місцях. Поставте ємність у каструлю з водою, додайте сіль і спеції. Зачекайте, поки вода закипить, а потім зменште вогонь до мінімуму і варіть пів години. Знімайте піну. Цей процес потрібно повторити з кожним кільцем ковбаси.
  4. Підсмажте ковбасу на сковороді або поставте в розігріту духовку при 180 градусах на 10 хвилин, щоб вона підрум’янилася.

Висновок

Домашня ковбаса зі свинини – це смачна страва, яку традиційно готують на Великдень. Цей рецепт дозволяє приготувати смачну ковбасу вдома зі звичайних інгредієнтів. Спробуйте приготувати цю страву та насолоджуйтесь святковим столом разом з родиною та друзями.

Цитата автора:

“Святкуйте Великдень з домашньою ковбасою на святковому столі!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.