Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати домашній кетчуп без цукру, барвників і консервантів
Рецепти

Як приготувати домашній кетчуп без цукру, барвників і консервантів

Як приготувати смачний кетчуп без шкідливих добавок

На сторінці Levi Jensen вийшло нове відео, як приготувати домашній кетчуп без рафінованого цукру, харчових барвників, консервантів та інших добавок. Цей рецепт дозволить вам насолоджуватися смачним кетчупом навіть на дієті. Інгредієнти для цього рецепту дуже прості і його можна приготувати всього за 10 хвилин.

Інгредієнти:
– 1 склянка натуральної томатної пасти
– 1 чайна ложка меленого часнику
– 1 чайна ложка меленої цибулі
– 1 чайна ложка солі
– 3 столові ложки білого оцту
– 2 столові ложки кленового сиропу
– 3/4 склянки води

Приготування:
1. З’єднайте всі інгредієнти та добре перемішайте.
2. Варіть на середньому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.

Поради:
– Зберігайте кетчуп в холодильнику в герметичному контейнері.

Деякі страви просто неможливо уявити без кетчупу, але раніше люди переймалися його канцерогенністю. Тепер ви можете забути про це і насолоджуватися улюбленою стравою з кетчупом власного приготування, який не поступається магазинному.

“Кетчуп власного приготування – смачна та здорова альтернатива магазинному” – цитата автора сайту.

Висновок: Приготування домашнього кетчупу без шкідливих добавок – швидкий і простий процес, який дозволяє насолоджуватися смачним соусом без зайвих хімічних речовин. Спробуйте цей рецепт і переконайтеся самі!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.