Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати лаймове морозиво зі згущеним молоком
Рецепти

Як приготувати лаймове морозиво зі згущеним молоком

Простий рецепт морозива з лаймом

Для приготування цього освіжаючого морозива вам знадобиться всього лише 5 інгредієнтів. Навіть не потрібна буде форма для льодяників на паличці – одноразові склянки або навіть келихи для шампанського стануть чудовою заміною.

Інгредієнти:

  • 400 г згущеного молока
  • 100 г вершкового сиру
  • 0,5 ч. л. ванільного екстракту
  • щіпка солі
  • 8 шт. соку лайма

1. Підготуйте форму та палички для льодяників.

2. У блендері змішайте згущене молоко з цукром, вершковим сиром, ванільним екстрактом і сіллю і збийте все до отримання однорідної маси. Повільно додайте сік лайма.

3. Помірно розподіліть суміш по заглибленнях форм для морозива, вставте палички для морозива і помістіть в морозильну камеру. Заморозьте до твердого стану принаймні на 4 години.

4. Коли морозиво замерзне, вийміть його з форми. Вам буде легше це зробити, швидко зануривши форму в ємність з теплою (не гарячою) водою.

Цитата автора сайту:

“Це простий і смачний рецепт морозива з лаймом, який можна приготувати всього за кілька хвилин. Він ідеально підійде для освіження влітку або як десерт після смачного обіду. Спробуйте його і насолоджуйтесь неперевершеним смаком!”

Висновок:

Це простий рецепт морозива з лаймом, який можна приготувати вдома всього за кілька кроків. Він має освіжаючий смак і стане чудовим десертом для будь-якої пори року. Спробуйте його і насолоджуйтесь неперевершеним смаком лайма!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.