Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати печиво на кефірі та олії: рецепт
Рецепти

Як приготувати печиво на кефірі та олії: рецепт

Печиво на кефірі та олії: простий і смачний рецепт

Печиво на кефірі та олії вважається найпростішою і найдоступнішою випічкою нашвидкуруч. Воно виходить м’яким і залишається повітряним, ніжним та довго не засихає.

Змішайте всі інгредієнти, швидко замісіть тісто, розкачайте у пласт, наріжте квадратиками та випікайте в духовці.

Інгредієнти

борошно пшеничне
500-550 г
кефір
200 мл
яйце куряче
2 шт.
цукор
3 ст. л.
цукор для присипання тіста
3 ст. л.
олія
120 мл
розпушувач
1 ст. л.
цукор ванільний
1 ст. л.
сіль
щіпка
  1. Яйця з’єднайте з сіллю, злегка збийте віночком. Додайте олію, цукор, кефір і перемішайте. Всипте частинами, щоразу перемішуючи, просіяне борошно, розпушувач, ванільний цукор і решту борошна. Замісіть м’яке тісто та розділіть його на дві частини.
  2. На робочу поверхню, присипану борошном, викладіть тісто і розкачайте його у пласт завтовшки близько одного сантиметра. Рівномірно присипте тісто цукром, притисніть качалкою. Наріжте квадратиками і викладіть на невеликій відстані один від одного на деко, застелене пергаментним папером. Так само зробіть з другою частиною тіста.
  3. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Порада:

  • Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Цитата автора:

“Печиво на кефірі та олії – простий і смачний рецепт, який задовольнить ваші смакові рецептори і не займе багато часу у приготуванні.”

Висновок:

Печиво на кефірі та олії – це прекрасна випічка, яка легко готується і має неперевершений смак. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смачними печивами з чашкою чаю або кави.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.