Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати пісні картопляні деруни без яєць
Рецепти

Як приготувати пісні картопляні деруни без яєць

Цікавий рецепт дерунів без яєць

Незалежно від того, чи дотримуєтеся ви посту, цей рецепт стане ідеальним рішенням для вас. Деруни без яєць мають неймовірний смак, який нікого не залишить байдужим. Для приготування вам знадобиться всього лише два інгредієнти – картопля і цибуля.

Інгредієнти

картопля
500 г
цибуля ріпчаста
1 шт.
перець чорний мелений
сіль
олія
  1. Очистіть і помийте картоплю та цибулю, а потім натріть їх на дрібну тертку. З’єднайте і перемішайте, після чого відкиньте на дрібне сито і залиште на 3-5 хвилин, щоб стекла рідина. Злейте рідину і з дна зберіть крохмаль, який додайте до картоплі. Поперчіть, посоліть і перемішайте.
  2. Розігрійте олію на сковороді. Столовою ложкою викладайте масу і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки. Подавайте гарячими.

Поради:

  • Крохмаль можна не додавати до картоплі, деруни і без нього будуть тримати форму.

Читайте також:

Рецепт дерунів без яєць – смачно та просто

Цей рецепт дерунів без яєць – ідеальне рішення для тих, хто дотримується посту або просто хоче спробувати щось нове. Завдяки поєднанню картоплі і цибулі, ці деруни мають неповторний смак, який точно сподобається кожному. Готувати їх дуже просто – треба лише нарізати картоплю і цибулю, змішати їх разом, обсмажити на сковороді та насолоджуватися смачними дерунами без яєць. Спробуйте цей рецепт і ви не пошкодуєте!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.