Як приготувати тирамісу з полуницею – швидко та дуже смачно
Тирамісу є десертом, який неможливо зіпсувати, але можна зробити ще кращим за допомогою різноманітних інгредієнтів. В сезон полуниці варто спробувати полуничне тирамісу – ніжне, легке та незвичайно смачне.
Ділимося рецептом приготування полуничного тирамісу від Лілії Цвіт.
Інгредієнти для приготування полуничного тирамісу:
- Полуниця – 250 г плюс 150 г для декорування
- Сир маскарпоне 200 г.
- Цукрова пудра – 70 г.
- Вершки 33% – 200 мл
- Печиво савоярді – 150 г
Готуємо полуничне тирамісу
- Вимиту полуницю обсушити. Перебити блендером з 20 г цукрової пудри до однорідної рідкої маси.
- Приготувати крем – вершки збити міксером на низьких обертах до загущення з 50 г цукрової пудри. Додати маскарпоне й знову збити до однорідності. Перекласти крем в одноразовий кондитерський пакет.
- Печиво савоярді нарізати на три частини, кожний шматочок занурити в полуничну суміш на декілька секунд і порційно розкласти по склянках або креманках. Можна полити полуничним просоченням.
- 150 г полуниці нарізати слайсами, викласти їх зверху савоярді по колу.
- Відріжте край кондитерського пакета і викладіть крем, щоб він повністю покрив шар із полуницею.
- Повторити шар із полуничним просоченням, викласти крем, який буде останнім шаром. Прикрасити полуницею і поставити в холодильник на 2-3 години для просочення.
Цитата автора сайту:
“Полуничне тирамісу – ніжний десерт, який здатен розкрити всю свою смакову гамму і задовольнити ваші солодкі бажання.”
Висновок автора сайту:
Спробуйте приготувати полуничне тирамісу згідно з цим простим рецептом та насолоджуйтесь неперевершеним смаком цього десерту. Він точно стане улюбленим ласощами для всієї родини!
Джерело: tsn.ua