Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати шарлотку з полуницею: рецепт
Рецепти

Як приготувати шарлотку з полуницею: рецепт

Шарлотка з полуницею: рецепт ніжного десерту

Шарлотка — це класичний пиріг, який найчастіше готують з яблуками, але не менш смачною вона виходить зі свіжою полуницею.

Щоб десерт вийшов ніжним, обов’язково добре збийте яйця з цукром. Пишне тісто, соковита ягода, яка просочить бісквіт своїм ароматним соком, просто тануть у роті.

Інгредієнти

полуниця
200 г
борошно
150 г
цукор
150 г
яйця
3 шт.
розпушувач
0,5 ч. л.
сіль
цукрова пудра
  1. Полуницю вимийте під проточною водою, обсушіть і наріжте на половинки.
  2. Збийте міксером яйця із цукром у пишну піну. Додайте частинами просіяне борошно з розпушувачем і обережно перемішайте лопаткою в одному напрямку. Вилийте половину тіста у форму, зверху розкладіть половинки полуниці і залийте тістом.
  3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин до золотистого кольору. Готовність перевірте дерев’яною шпажкою. Акуратно викладіть шарлотку на решітку. Дайте трохи охолонути, перекладіть на блюдо і посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • У тісто за бажанням можна додати одну чайну ложку ванільного цукру.

Читайте також:

Заключні слова

Шарлотка з полуницею – це ніжний десерт, який прекрасно підходить для будь-якої випадковості. Соковита полуниця, збиті яйця та ароматне тісто створюють неперевершений смаковий дует. Спробуйте приготувати цей десерт і насолоджуйтесь його неповторним смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.