Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати сирою аджику: рецепт інструкції
Рецепти

Як приготувати сирою аджику: рецепт інструкції

Домашня аджика: рецепт корисного соусу зі свіжих овочів

Приготуйте корисну, в міру гостру сиру аджику, яка не піддається термообробці та зберігає всі вітаміни.

Домашня аджика має чудовий смак та аромат. До її складу входять винятково сирі овочі: помідори, болгарський і гострий перець. Використовуйте як соус до м’яса або як приправу до борщу.

Інгредієнти

помідори
1 кг
перець болгарський
250 г
перець гострий стручковий
60 г
часник
70 г
оцет яблучний
70 г
цукор
130 г
сіль
2 ч. л.
  1. Всі овочі помийте. Болгарський перець очистьте від насіння.
  2. Перекрутіть через м’ясорубку помідори, болгарський перець, гострий перець і часник. Додайте яблучний оцет, цукор, сіль. Добре перемішайте. Розлийте аджику до баночок, закрийте поліетиленовими кришками та покладіть до холодильника.

Поради:

  • Всі овочі можна подрібнити у блендері.

Цитата автора:

“Домашня аджика – ідеальне доповнення до будь-якого страви. Її свіжий смак та багатий аромат зроблять ваші страви неперевершеними.”

Висновок:

Домашня аджика – це смачний та корисний соус, який можна використовувати як приправу до різних страв. Завдяки використанню сирої овочевої основи, аджика зберігає всі вітаміни та має приємний гострий смак. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком аджики в будь-який час року!”

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.