Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати вишневі слойки: рецепт та інструкції
Рецепти

Як приготувати вишневі слойки: рецепт та інструкції

Як приготувати вишневі слойки з листковим тістом

Для приготування вишневих слойок використовуйте готове заморожене листкове тісто – це заощадить час приготування, оскільки його потрібно лише розморозити.

Вам знадобляться листкове тісто, заморожена чи свіжа вишня, крохмаль та цукор. Вишневі слойки виходять хрусткі, рум’яні із соковитою начинкою.

Інгредієнти

листкове тісто (бездріжджове)
500 г
вишня
250 г
цукор
3 ст. л.
крохмаль
2 ст. л.
яйце
1 шт.
борошно (для посипання поверхні)
цукрова пудра
  1. У сотейник викладіть вишню, засипте цукром. Щойно вона пустить сік, всипте крохмаль. Перемішайте. Поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння. Вогонь зменште до мінімуму і, постійно помішуючи, проваріть суміш, поки не загусне до стану густого киселю. Остудіть.
  2. Листкове тісто розморозьте за кімнатної температури. Викладіть на присипану борошном робочу поверхню. Тісто трохи розкатайте і розріжте прямокутники. Викладіть на одну половинку у центр по ложці вишні. На другій половині зробіть посередині по три надрізи. Накрийте начинку другою половиною з надрізами та защипніть краї вилкою.
  3. Деко вистеліть пергаментним папером для випічки, викладіть слойки. Змастіть збитим яйцем із молоком. Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 20-25 хвилин. Посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Тісто можна використовувати як бездріжджове, так і дріжджове.

Цитата автора:

“Вишневі слойки – смачна і проста страва, яка приголомшить ваші смакові рецептори!”

Висновок автора:

Не витрачайте зайвий час на готування тіста – використовуйте готове листкове тісто для приготування вишневих слойок. Ця смачна страва стане прекрасним доповненням до вашого десерту або сніданку.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.