Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати запіканку з цвітної капусти з помідорами та сиром
Рецепти

Як приготувати запіканку з цвітної капусти з помідорами та сиром

Овочева запіканка: корисна та легка страва

Овочева запіканка – це корисна й легка страва. Перед запіканням капусту потрібно обов’язково відварити, так вона стане ніжнішою.

Запіканка готується в духовці. Овочі залийте сумішшю з молока та яєць і посипте сиром. Готується нескладно, а виходить смачно й ситно.

Інгредієнти

цвітна капуста
600 г
сир твердий
180 г
яйця курячі
4 шт.
молоко
200 мл
помідори
3 шт.
суміш італійських трав
1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
  1. Цвітну капусту помийте, розберіть на суцвіття та відваріть у киплячій підсоленій воді 5-8 хвилин. Відкиньте на друшляк і трохи остудіть.
  2. Для заливки з’єднайте яйця, чорний мелений перець, суміш італійських трав, молоко та сіль. Збийте віночком.
  3. Твердий сир натріть на великій тертці.
  4. Помідори помийте і наріжте кружальцями.
  5. До змащеної олією форми викладіть капусту і залийте сумішшю. Зверху викладіть помідори та посипте твердим сиром.
  6. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Поради:

  • Коли відварюватимете капусту, можна додати у воду трохи куркуми для кольору.

Заключні слова

Овочева запіканка – це смачна та ситна страва, яка готується легко. Вона містить корисні овочі та сир, що робить її дієтичною та ситною. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.