Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Марокканські млинці з губчастим тістом
Рецепти

Марокканські млинці з губчастим тістом

Марокканські млинці: простий рецепт від кулінарного блогера Дмитра Дорошенка

Марокканські млинці, відомі також як багрір, є популярною стравою у країнах північної Африки, зокрема в Марокко, Лівані та Алжирі. Вони відрізняються від звичайних тонких млинців, які ми звикли їсти з різними начинками. Марокканські млинці мають пористу структуру, з багатьма дрібними отворами на поверхні, що надає їм назву “млинці 1000 та 1 дірочка”.

Інгредієнти:

– 280 г манної крупи
– 200 г пшеничного борошна
– 700 мл теплої води
– 5 г сухих дріжджів
– 1 ст. л цукру
– 1 ч. л розпушувача
– 1 ч. л солі

Для соусу:

– 50 г меду
– 50 г вершкового масла

Приготування:

1. У миску налийте половину теплої води, додайте цукор і перемішайте, щоб цукор розчинився. Додайте сухі дріжджі, перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися.

2. У окремій мисці змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, манну крупу, розпушувач і сіль. Перемішайте добре.

3. Додайте суміш сухих інгредієнтів у воду з дріжджами поступово і ретельно змішайте, щоб уникнути утворення грудочок. Додайте залишок води. Замісьте тісто для марокканських млинців. Консистенція тіста буде густішою, ніж для тонких млинців.

4. Накрийте тісто рушником і залиште його у теплому місці на 30 хвилин. Протягом цього часу дріжджі активуються і тісто збільшиться в об’ємі. За допомогою ополоника розподіліть тісто на порції і смажте його на сухій сковороді.

5. Розігрійте сковороду. Налейте трохи тіста в центр і зачекайте, поки на поверхні з’являться дрібні отвори. Марокканські млинці смажаться лише з одного боку на середньому вогні. Млинець готовий, коли його поверхня стане рівномірно жовтуватою без світлих плям.

6. Марокканські млинці мають пористу структуру, як губка, тому вони добре вбирають усі соуси, які ви вирішите до них приготувати. Традиційно їх подають з вершково-медовим соусом, для якого розтоплене вершкове масло змішують з рідким медом у рівних пропорціях. Марокканські млинці можна подавати замість хліба.

Відеоверсія рецепту доступна на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com.

Запрошуємо вас спробувати цей простий рецепт марокканських млинців і насолодитися їхнім неповторним смаком!

“Більше рецептів читайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com”.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.