Як приготувати смачний малосольний оселедець
Якщо ви хочете насолодитися пряною та запашною стравою, то обов’язково використовуйте якісну рибу. Ми пропонуємо вам простий рецепт, який не забере багато часу. Через 8-10 годин ви зможете насолодитися смачним малосольним оселедцем. Після цього вам навряд чи захочеться купувати солоного оселедця в магазині.
Рецепт малосольного оселедця
Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться:
- Свіжа риба (оселедець) – 500 г
- Сіль – 2 столові ложки
- Цукор – 1 столова ложка
- Чорний перець – 1 чайна ложка
- Лавровий лист – 2 штуки
Інструкція:
- Очистіть рибу від чешуї та внутрішностей, але залиште голову та хвіст.
- Приготуйте маринад, змішавши сіль, цукор, чорний перець та лавровий лист.
- Покладіть рибу в миску та ретельно присипте маринадом. Залиште на 8-10 годин у холодильнику.
- Після цього оселедця можна подавати на стіл. Він готовий до споживання.
Цитата автора сайту
“Спробуйте приготувати цей малосольний оселедець і ви більше не захочете купувати його в магазині. Смак та аромат будуть неперевершеними!”
Висновок
Малосольний оселедець – це проста та смачна страва, яку можна приготувати вдома. Завдяки цьому рецепту ви зможете насолодитися свіжим та ароматним оселедцем без зайвих зусиль. Спробуйте його самі і насолоджуйтесь!
Джерело: tsn.ua