Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепти

Простий рецепт чебуреків з заварного тіста

Домашні чебуреки на заварному тісті: смачна випічка з м’ясом

Якщо ви любите випічку з м’ясом, то вам сподобаються домашні чебуреки, приготовані на заварному тісті. Воно утримує соковиту начинку, не рветься, а під час обсмажування здимається бульбашками. Для приготування вам знадобляться окріп, борошно, фарш та спеції.

Приготування домашніх чебуреків на заварному тісті

Щоб приготувати смачні домашні чебуреки на заварному тісті, вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:

  • Окріп – 1 склянка
  • Борошно – 2 склянки
  • Фарш – 500 г
  • Спеції – за смаком (сіль, перець, куркума, паприка)

Для початку замішайте тісто. Для цього злейте окріп у каструлю і доведіть його до кипіння. Потім поступово додавайте борошно, постійно помішуючи, доки отримаєте однорідну масу. Тісто повинно бути м’яким і не липким.

Далі розкатайте тісто на столі, прикритому борошном, до товщини близько 3-5 мм. Виріжте круглі шматочки тіста за допомогою склянки або форми для печива.

На середину кожного шматочка тіста покладіть фарш. Приправте його спеціями за своїм смаком. Згорніть тісто наполовину і злегка притисніть його по краях, щоб утворити півмісяць.

Обсмажуйте чебуреки на розігрітій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Під час обсмажування тісто здимається бульбашками, а начинка стане соковитою і ароматною.

Цитата автора сайту: “Смачні домашні чебуреки – ідеальна випічка для любителів м’яса”

Висновок

Домашні чебуреки на заварному тісті – це смачна випічка з м’ясом, яка підкорить серця любителів ситних страв. Заварне тісто забезпечує неперевершений смак та текстуру, а начинка залишається соковитою і ароматною. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком домашніх чебуреків разом з вашою родиною та друзями!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.